Huoneet

Huoneet

Pinecrest tarjoaa yöpymismahdollisuudet useammalle hengelle. Aina kahdeksna henkilöä voinee yöpyä neljässä erillisessä huoneessa. Huoneet on nimetty suomalaisten kasvien mukaan: mänty, kuusi, koivu ja kielo.

Mänty-huone

Tämä on meidän päämakuuhuone omalla tilavalla kylpyhuoneella, suurella komerolla ja pienellä parvekkeella. Huoneessa on parivuode (ei voida erottaa).

Tutustu tarkemmin mänty-huoneeseen
DESCRIPTION OF PICTURE

Kuusi-huone

Tämä on meidän toinen päämakuuhuoneista omalla kylpyhuoneella ja komerolla (käytävän kautta) ja omalla parvekkeella. Huoneessa on kaksi sänkyä, jotka voidaan joko yhdistää parivuoteeksi, taikka pitää erillisinä vuoteina. Kerro meille toiveesi.

Tutustu tarkemmin kuusi-huoneeseen
DESCRIPTION OF PICTURE

Koivu-huone

Tämä monikäyttöinen huone voidaan muuntaa makuuhuoneeksi, jolloin käytettävissä on yksi 120 cm leveä sekä toinen 90 cm leveä vuodesohva. WC on jaettu Juniper huoneen kanssa ja löytyy käytävältä. Suihkutilat on läheisessä Spa-alueessa.

Tutustu tarkemmin koivu-huoneeseen
DESCRIPTION OF PICTURE

Kielo-huone

Tämä monikäyttöinen huone voidaan muuntaa makuuhuoneeksi, jolloin soffasta tulee 180 cm leveä parivuode. Huone on pieni mutta erittäin kodikas. WC on jaettu Birch huoneen kanssa ja läytyy käytävältä. Suihkutilat on läheiseesä Spa-alueessa.

Tutustu tarkemmin kielo-huoneeseen
DESCRIPTION OF PICTURE

Tornihuone

Idyllinen tornihuone prinsessaparvekkeella. Panoraamanäkymä ikkunoista on lähes 360 astetta. Pääsy tapahtuu syvien portaiden kautta, joiden nousu edellyttää joustavuutta ja rohkeaa ajattelutapaa. Majoitusta on saatavilla vain muiden huoneiden lisäksi.

Tutustu tarkemmin tornihuoneeseen
DESCRIPTION OF PICTURE