Tietoa meistä

Lumin & Jari

Olemme molemmat akateemisia henkilöitä, jotka ovat väitelleet tohtoriksi Tokion yliopistosta ja viettäneet suurimman osan työelämästämme tutkimus- ja opetustehtävissä Japanissa, Kiinassa ja Suomessa. Jari on ollut myös aktiivinen yrityselämässä, josta hän on nyt jäämässä eläkkeelle.

Tämä on meidän eläkeunelmamme - luoda aktiivista toimintaa vielä sen jälkeen, kun olemme liian vanhoja kilpailemaan nuorempien kanssa akatemiassa tai yrityksissä, mutta emme liian vanhoja vain makaamaankaan. Kun lapsemme ovat kasvaneet ja pesä on tyhjä, tarvitsemme myös mielekästä tekemistä täyttämään aikamme.

Rakastamme erilaisia kulttuureja, kulinaristisia nautintoja sekä rauhallista ja kaunista suomalaista luontoa. Erityisesti Lumin on innostunut luonnosta ja ympäristönsuojelusta, ja hän rakastaa luomuruuan viljelyä.

Lumin on taitava ruuanlaitossa ja leipomisessa, joten voit nauttia kotiruokaa ja leivoksia. Jari on taitava käsistään ja rakastaa rakentaa ja korjata asioita. Tilamme on täynnä, ja joka vuosi tulee lisää, taloteknikkaa, jota hän ylpeänä esittelee kaikille kiinnostuneille.

Meillä on ihanteellinen paikka toivottaa kaikki tervetulleeksi Pinecrestiin nauttimaan ympäristöstä, joka ei ole liian kaukana Helsingistä ja joka on lähellä Porvoon historiallista kaupunkia. Kerro meille, mitä haluatte, niin räätälöimme ohjelman mieltymyksienne mukaan. Teemme vierailustanne mahdollisimman ikimuistoisen.

Voimme tarjota opastusta japaniksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia kieli- tai kulttuurimuurista, kun asut kanssamme.

Lumin & Jari

DESCRIPTION OF PICTURE